Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Gratis eieren Scheepjeshof

Het wordt zaterdag 8 april weer extra aantrekkelijk om te komen winkelen in de Scheepjeshof. In dit comfortabele, overdekte winkelcentrum krijgt die dag iedere klant bij besteding van € 5 of meer gratis een doosje met 6 eieren mee (max. 1 per winkel). De actie geldt vanzelfsprekend ook in de horecazaken van De Scheepjeshof en bij de kappers. Wie in meerdere winkels inkopen doet, krijgt in ieder winkel een doosje eieren mee. Zoals ieder jaar zijn er weer duizenden doosjes eieren ingekocht, maar in voorgaande jaren raakte tegen het eind van de middag de voorraad op. Dus kom niet te laat uw Paasinkopen doen in De Scheepjeshof op 8 april.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal