Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

30 september gratis plantjes

Op zaterdag 30 september houdt winkelcentrum De Scheepjeshof vanaf 9 uur weer een leuke uitdeelactie. Bij besteding van minimaal € 5 in een winkel of de horeca in De Scheepjeshof krijgt iedere betalende klant een Kalanchoë cadeau. Dit vrolijke vetplantje vraagt weinig verzorging en bloeit lang. Doe dus zaterdag 30 september in De Scheepjeshof uw inkopen en u krijgt gratis gezelligheid mee naar huis. Wacht niet te lang, want zoals altijd geldt: er wordt uitgedeeld zolang de voorraad strekt!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal