Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Zaterdag 18 december gratis kerstbrood

Houdt u ook zo van kerstbrood? Dan bent u op 18 december in De Scheepjeshof weer op het juiste adres! Of eigenlijk: op allemaal juiste adressen! Alle winkeliers en horecagelegenheden delen die dag weer overheerlijk kerstbroden uit aan betalende klanten die € 5 of meer besteden. Dus koop uw kerstcadeaus, ga naar de kapper, eet of drink iets of doe uw wekelijkse boodschappen in ons comfortabele, overdekte winkelcentrum waar u in de parkeergarage uw auto kwijt kunt en allerlei leuke winkels onder één dak vindt.

Er zijn duizenden kerstbroden beschikbaar, maar deze actie is al jaren erg populair. Dus kom niet te laat, want… OP = OP!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal