Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Gratis plantjes uitgedeeld in Scheepjeshof

De gratis rode, lila en witte plantjes gingen zaterdag als zoete broodjes mee bij de Scheepjeshofactie. Bij besteding vanaf vijf euro bij één van de winkels of in de horeca mochten de klanten van het winkelcentrum bij de roltrappen naar de parkeergarage een kalanchoë uitzoeken.

Bij enkele winkels was ook een kar met plantjes neergezet en sommige bezoekers keken wat teleurgesteld toen ze zagen dat hier ook oranje kalanchoë tussen stonden. ,,Ik houd het altijd goed in de gaten. Want deze actie doen ze vaak ieder jaar”, geeft een blije ontvanger van een plantje aan. Ook de kleine klanten kregen wat mee. Zij mochten van papa en tevens mama het bonnetje inleveren. ,,Kies jij een plantje uit voor oma?” Zelfs de viervoeters die op de scootmobiel mee mochten, kregen een plantje naast zich om mee naar huis te nemen. Bij de uitgifte keken de dames wel goed naar het ingeleverde bonnetje; deze moest wel van een winkel of horeca van de Scheepjeshof zijn.

Terug naar het nieuwsoverzicht