Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Heerlijke kerstbroden uitgedeeld

Het zal geen witte, maar wel een lekkere kerst worden als het aan de ondernemers van de Scheepjeshof ligt. Enkele duizenden luxe kerstbroden werden op zaterdag 18 december weer gul uitgedeeld aan iedereen die minimaal € 5 besteedde in één van de kapperszaken, horecagelegenheden of winkels.

Om het iedereen nog makkelijker te maken om anderhalve meter afstand te waren, was het centrale afhaalpunt verplaatst. De vrolijke gastvrouwen van De Scheepjeshof konden op veilige afstand de kerstbroden aanreiken aan iedereen die een geldige kassabon kon tonen.

Zoals ieder jaar was ook deze feestelijke uitdeelactie weer zeer geslaagd.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal