Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Hoofdprijzen uitgereikt

Nadat eerder al vele tientallen weekprijzen waren gevallen in de Shop & Winactie van winkelcentrum De Scheepjeshof, zijn deze week de hoofdprijswinnaars bekendgemaakt. Esmeralda Brouwer, Gerda Slim, Herbert Form, Carla de Jong en Jan van de Brink wonnen de tweede prijs en kregen ieder Twinkelingen ter waarde van € 50. De hoofdprijs kwam terecht bij iemand ‘die nog nooit eerder een prijs gewonnen had’, namelijk Corrie van Kruistum. Zij en haar man kunnen voor maar liefst € 250 Twinkelingen besteden bij een breed aanbod aan winkels en horecagelegenheden in het centrum van Veenendaal.

Vanwege de tweede lockdown had de winkeliersvereniging de actie in januari verlengd: ‘We hebben geen acht maar vijftien keer wekelijks steeds 5 prijswinnaars getrokken uit de ingeleverde kanskaarten.  Die 100 winnaars kregen allemaal een Twinkeling ter waarde van € 10. Nu alle winkels weer open zijn, was het tijd om de hoofdprijzen uit te reiken,’ aldus André de Koning namens de winkeliersvereniging.

De winkeliers van De Scheepjeshof ontvangen graag weer meer klanten, maar wel met inachtneming van de coronamaatregelen. Ondanks dat vrijwel alle winkeliers het erg zwaar hebben, kijken ze toch positief vooruit: ‘Zodra er minder besmettingen zijn en het weer toegestaan is, zullen we zeker weer beginnen met onze populaire uitdeelacties.’

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal