Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Hoofdprijzen uitgereikt

Nadat eerder al vele tientallen weekprijzen waren gevallen in de Shop & Winactie van winkelcentrum De Scheepjeshof, zijn deze week de hoofdprijswinnaars bekendgemaakt. Esmeralda Brouwer, Gerda Slim, Herbert Form, Carla de Jong en Jan van de Brink wonnen de tweede prijs en kregen ieder Twinkelingen ter waarde van € 50. De hoofdprijs kwam terecht bij iemand ‘die nog nooit eerder een prijs gewonnen had’, namelijk Corrie van Kruistum. Zij en haar man kunnen voor maar liefst € 250 Twinkelingen besteden bij een breed aanbod aan winkels en horecagelegenheden in het centrum van Veenendaal.

Vanwege de tweede lockdown had de winkeliersvereniging de actie in januari verlengd: ‘We hebben geen acht maar vijftien keer wekelijks steeds 5 prijswinnaars getrokken uit de ingeleverde kanskaarten.  Die 100 winnaars kregen allemaal een Twinkeling ter waarde van € 10. Nu alle winkels weer open zijn, was het tijd om de hoofdprijzen uit te reiken,’ aldus André de Koning namens de winkeliersvereniging.

De winkeliers van De Scheepjeshof ontvangen graag weer meer klanten, maar wel met inachtneming van de coronamaatregelen. Ondanks dat vrijwel alle winkeliers het erg zwaar hebben, kijken ze toch positief vooruit: ‘Zodra er minder besmettingen zijn en het weer toegestaan is, zullen we zeker weer beginnen met onze populaire uitdeelacties.’

Terug naar het nieuwsoverzicht