Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Kerstmarkt 16 + 18 t/m 23 december

Kom ook iedere dag even snuffelen bij de ruim 20 kramen op de overdekte Kerstmarkt in De Scheepjeshof. Van 10 – 16 uur is er ruime keuze uit allerlei kerstcadeautjes, woondecoraties, sieraden, kleding, handgemaakte spulen zoals kerstlichtjes en nog veel meer. Een paar kramen staan er alle dagen, maar het grootste deel van het aanbod wisselt dagelijks. Dus kom regelmatig langs en beslis direct als je iets leuks ziet om cadeau te doen met Kerst – of om zelf te houden nauurlijk!

Op zaterdag 16 en zaterdag 23 december wordt er gratis warme chocolademelk geschonken!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal