Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Laatste kramen Kerstmarkt te huur

Op zaterdag 16 december en van maandag 18 tot en met zaterdag 23 december 2023 vindt weer de overdekte Kerstmarkt plaats in De Scheepjeshof. Veel enthousiaste aanbieders van cadeau- en kerstartikelen hebben al een kraam gereserveerd, maar op maandag 18 december hebben we nog een paar kramen vrij voor de snelle beslisseers! Per dag betaalt u € 10 per kraam.

Meer weten of reserveren? Mail dan naar info@DeScheepjeshof.nl en vermeld welke artikelen u wilt verkopen.

Als er nog plaats is, ontvangt u bericht en ook het Reglement met meer informatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal