Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

65 deelnemers KinderKleedjesMarkt

Grote-mensen-spullen zoals vazen, boeken en decoratiematerialen maar vooral heel veel speelgoed, spelletjes, puzzels en boeken vonden zaterdag 23 maart een tweede huis dankzij de KinderKleedjesMarkt in winkelcentrum de Scheepjeshof. Maar liefst 65 kinderen stalden de spullen uit waar ze op uitgekeken of uitgegroeid waren. En er kwamen gegadigden genoeg voorbij, die al dat moois inspecteerden en hun slag sloegen.

De winkeliers van de Scheepjeshof organiseren twee keer per jaar deze KinderKleedjesMarkt en dit evenement is snel uitgegroeid tot een succes. Het feit dat de kinderen lekker comfortabel binnen zitten én altijd iets lekkers te eten te drinken krijgen, draagt daar ongetwijfeld aan bij. Maar het belangrijkste is dat goede spullen niet weggegooid worden en voor een zacht prijsje een tweede leven krijgen.

En de kinderen maakt het vaak niet uit of iets niet nieuw meer is, zo blijkt uit het stralende gezicht van een klein meisje dat zelf iets moois mag uitzoeken. Het wordt een speelgoedauto. ‘En dat voor maar 1 euro,’ zegt een glunderende oma, die meteen een dikke kus krijgt als dank. Ook de jonge verkoopster is tevreden, dus dat betekent drie blije mensen – voor een euro.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht