Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

KinderKleedjesMarkt zaterdag 14 september

Heel veel speelgoed, spelletjes, puzzels en boeken wisselden zaterdag 14 september van eigenaar tijdens de bekende KinderKleedjesMarkt in winkelcentrum de Scheepjeshof. Twee keer per jaar organiseert de winkeliersvereniging van de Scheepjeshof nu deze happening, die in korte tijd razend populair is geworden: ‘We krijgen het hele jaar door vragen wanneer de volgende editie is,’ aldus Carina Schot. Tijdens de aanmeldmiddag in haar winkel Carien Home + Kado, vliegen de te vergeven plekjes dan ook als warme broodjes over de toonbank. ‘De kinderen zitten altijd comfortabel droog en ze krijgen van ons natuurlijk iets te drinken en iets lekkers,’ zo verklaart zij het succes.

‘Daar komt bij dat gebruikt speelgoed vaak te goed is om weg te gooien én de kinderen op deze manier een leuk zakcentje kunnen verdienen. Wat ze regelmatig meteen weer besteden bij andere verkopertjes,’ glimlacht Kevin van der Meer van lunchroom De Belevenis. En de kinderen? Die zijn er net zo blij mee als met nieuw speelgoed, zoals iedere keer weer te zien is tijdens de KinderKleedjesMarkt in de Scheepjeshof.

Terug naar het nieuwsoverzicht