Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Kraam huren Boekenmarkt?

Dit najaar organiseert winkelcentrum De Scheepjeshof weer een Boekenmarkt. Een mooi moment – als de avonden langer worden – om weer boeken te koop aan te bieden. Voor € 10 huurt u al een hele dag een kraam. Onze Boekenmarkten zijn zeer gewild! Dus als u deel wilt nemen, mail dan direct naar info@descheepjeshof.nl. U hoort binnenkort wanneer de Boekenmarkt plaatsvindt. Lees ook het Reglement hieronder.

Reglement Markten winkelcentrum Scheepjeshof

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal