Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Kras & win mooie prijzen

Besteed 10 euro bij een winkel of horecagelegenheid in Winkelstad Veenendaal en u krijgt van 11 juni t/m 3 een gratis kraskaart. Daarmee kunt u mooie prijzen winnen tijdens deze ‘Leuk je weer te zien’-winweken. Ook winkelcentrum De Scheepjeshof doet enthousiast mee, want we zijn superblij u allemaal weer te zien!

Vanuit de Scheepjeshof dragen maar liefst negen ondernemers bij aan het prijzenpakket met ieder een waardebon van € 100. Dat zijn (in alfabetische volgorde) CIGO, Familie Mart, Isla Moda, Jac Hensen, Kapsalon Goodlooking, Lovely Fashion, Lunchroom De Belevenis, Nicky’s en Winants schoenen. En er zijn nog veel meer prijzen te winnen, zoals een reischeque t.w.v. €750,-, een UHD TV t.w.v. 500 of één jaar lang gratis parkeren in het centrum.

U kunt de codes van uw kraskaarten invullen op www.winwekenwinkelstad.nl . Hier vindt u ook het uitgebreide prijzenpakket.

Terug naar het nieuwsoverzicht