Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Kras & win mooie prijzen

Besteed 10 euro bij een winkel of horecagelegenheid in Winkelstad Veenendaal en u krijgt van 11 juni t/m 3 een gratis kraskaart. Daarmee kunt u mooie prijzen winnen tijdens deze ‘Leuk je weer te zien’-winweken. Ook winkelcentrum De Scheepjeshof doet enthousiast mee, want we zijn superblij u allemaal weer te zien!

Vanuit de Scheepjeshof dragen maar liefst negen ondernemers bij aan het prijzenpakket met ieder een waardebon van € 100. Dat zijn (in alfabetische volgorde) CIGO, Familie Mart, Isla Moda, Jac Hensen, Kapsalon Goodlooking, Lovely Fashion, Lunchroom De Belevenis, Nicky’s en Winants schoenen. En er zijn nog veel meer prijzen te winnen, zoals een reischeque t.w.v. €750,-, een UHD TV t.w.v. 500 of één jaar lang gratis parkeren in het centrum.

U kunt de codes van uw kraskaarten invullen op www.winwekenwinkelstad.nl . Hier vindt u ook het uitgebreide prijzenpakket.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal