Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Laatste week Shop & Win actie!

Vanwege de lockdown hebben we de Shop & Win actie inmiddels 10 weken verlengd. Iedere week hebben we telkens 5 mensen blij mogen maken met een Twinkeling cadeaubon ter waarde van € 10. Inmiddels is de laatste actieweek aangebroken.

U krijgt tot en met zaterdag 13 maart een kanskaart bij uw aankopen. En u heeft tot en met woensdag 17 maart de tijd om uw ingevulde kanskaart in de inleverton te doen. Daarna vindt de trekking plaats van de laatste weekprijzen.

En natuurlijk volgt de trekking van de Hoofdprijzen!! We maken 5 mensen blij met Twinkelingen ter waarde van € 50 en de winnaar van de hoofdprijs onvangt Twinkelingen ter waarde van maar liefst € 250. Alle ingeleverde kanskaarten dingen mee, dus vergeet niet ze tijdig in te leveren!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal