Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Lunchroom Little Duck

Lunchroom De Duck neemt vanaf 1 april Lunchroom de Belevenis over. De Belevenis stopt 31 maart met haar activiteiten. De zaak wordt dan omgebouwd naar de wensen van De Duck. De deuren worden woensdag 5 april weer geopend als ‘Lunchroom Little Duck’ Het concept van De Duck wordt in de Little Duck doorgevoerd. ,,De gast staat centraal. Het wordt een plaats van gezellig samen zijn in een mooie ambiance. Het huidige team is overgenomen dus voor de vaste gasten een bekend gezicht’’, zegt De Duck in een persbericht.

We wensen Kevin en Theresia het allerbeste toe!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal