Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Maak een bereleuke selfie!

Ga ook gezellig met deze lichtjes-beer op de foto en wie weet win je een Twinkeling t.w.v. € 10.  Plaats je foto op Facebook en tag Scheepjeshof. Iedere vrijdagochtend kiezen we de leukste selfie of foto van de afgelopen week uit en plaatsen deze op onze website en Facebookpagina. Ben je winnaar, haal dan je Twinkeling op bij Cigo. Dit zijn de actievoorwaarden:

De winnende foto’s publiceren we op deze website en op onze Facebook-pagina. Hier kunnen geen rechten aan ontleend worden. De prijs is niet inwisselbaar voor geld. Twinkelingen zijn te besteden bij circa 130 winkels en horecagelegenheden in Veenendaal. In de Scheepjeshof accepteren BONI, Bristol, Carien Home + Cadeau, Cigo, Familie Mart, Isla Moda, KiK, Lunchroom de Belevenis, Takko, Van Arkel vrijetijdskleding en Winants schoenen de Twinkeling.

Deze actie begint op 13 november 2020 en eindigt op donderdag 31 december 2020. Wekelijks (*) kiezen we op vrijdagochtend een prijswinnaar en maken deze in de loop van de dag bekend. Wie op Facebook of op deze website ziet dat zijn/haar foto tot weekwinnaar is uitgekozen, kan de Twinkeling ophalen bij Cigo in De Scheepjeshof. Degene die de prijs ophaalt, moet ook herkenbaar op de winnende foto staan.

(*) De winnaar van 18 t/m 24 december wordt bekendgemaakt op maandag 28 december en de winnaar van de laatste week op zaterdag 2 januari 2021.

Meedoen aan deze actie betekent acceptatie van deze voorwaarden.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht