Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Mooie prijzen te winnen!

Na het succes van onze vorige puzzels in de Rijnpost hebben we weer een leuke puzzelactie bedacht, nu samen met Winkelstad en Passage/Corridor. In de Rijnpost van 21 december staat een katern Veense Kerst Puzzel met daarin drie puzzels. Iedere puzzel heeft een zéér aantrekkelijk prijzenpakket, waaronder per puzzel zelfs drie hoofdprijzen: Twinkelingen ter waarde van € 250!

U kunt met iedere puzzel meedoen door de volledig ingevulde bon in één van de inlevertonnen te doen. Er staan alleen al in de Scheepjeshof drie inlevertonnen.

Per puzzel is dit het prijzenpakket:

30 x een Twinkeling t.w.v. € 10

6 x Twinkelingen t.w.v. € 100

3 x Twinkelingen t.w.v. € 250

De Twinkeling is een Veenendaalse cadeaubon ter waarde van € 10 die u bij een groot aantal winkels en horecagelegenheden in Veenendaal kunt besteden. Dus als u voor € 100 Twinkelingen wint, dan krijgt u 10 exemplaren van € 10.

We gaan dus half januari maar liefst 117 winnaars blij gaan maken! We wensen iedereen veel plezier met het oplossen van de puzzels  en wie weet behoort u straks tot de winnaars. Lever uw oplossing(en) UITERLIJK 9 januari 2023 in via de diverse inlevertonnen!

Terug naar het nieuwsoverzicht