Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Mooie prijzen te winnen!

Na het succes van onze vorige puzzels in de Rijnpost hebben we weer een leuke puzzelactie bedacht, nu samen met Winkelstad en Passage/Corridor. In de Rijnpost van 21 december staat een katern Veense Kerst Puzzel met daarin drie puzzels. Iedere puzzel heeft een zéér aantrekkelijk prijzenpakket, waaronder per puzzel zelfs drie hoofdprijzen: Twinkelingen ter waarde van € 250!

U kunt met iedere puzzel meedoen door de volledig ingevulde bon in één van de inlevertonnen te doen. Er staan alleen al in de Scheepjeshof drie inlevertonnen.

Per puzzel is dit het prijzenpakket:

30 x een Twinkeling t.w.v. € 10

6 x Twinkelingen t.w.v. € 100

3 x Twinkelingen t.w.v. € 250

De Twinkeling is een Veenendaalse cadeaubon ter waarde van € 10 die u bij een groot aantal winkels en horecagelegenheden in Veenendaal kunt besteden. Dus als u voor € 100 Twinkelingen wint, dan krijgt u 10 exemplaren van € 10.

We gaan dus half januari maar liefst 117 winnaars blij gaan maken! We wensen iedereen veel plezier met het oplossen van de puzzels  en wie weet behoort u straks tot de winnaars. Lever uw oplossing(en) UITERLIJK 9 januari 2023 in via de diverse inlevertonnen!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal