Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Nieuwe rollenbaan in gebruik

De nieuwe rollenbaan van de parkeergarage – tot bijna in de Dekamarkt – is geopend! Met deze extra capaciteit worden ‘opstoppingen’ met de winkelkarretjes tot een minimum teruggebracht, ook als er onderhoud aan één van de andere banen plaatsvindt. Zo blijft het prettig en comfortabel winkelen en parkeren in ons overdekte winkelcentrum!

En de mannen die mede deze rollenbaan gebouwd hebben, waren zo vriendelijk deze ook even ‘officieel’ te openen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal