Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Op de foto met de ScheepjeshofBeer!

Hij stráált iedereen vriendelijk tegemoet die winkelcentrum De Scheepjeshof binnenkomt: onze Lichtjesbeer. De Beer tovert bij jong en oud een glimlach op het gezicht! En natuurlijk gaan veel mensen graag even op de foto. En die foto kan een leuke prijs opleveren!
Maak een selfie of een foto van je partner, vriend, vriendin, buurman of -vrouw, (klein)kind(eren), opa of oma en zet deze uiterlijk 31 december 2023 op Facebook. Vergeet niet Scheepjeshof te taggen!!

Je kunt de foto ook hier plaatsen bij de comments: Beer

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal