Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Een aantal ochtenden gratis parkeren

Nu we eindelijk weer kunnen winkelen, is het zaak dit zo veilig mogelijk te blijven doen. Want als de besmettingen weer oplopen, worden de maatregelen weer strenger en daar zit niemand op te wachten.

Er is gekozen voor een positieve actie om de bezoeken aan het centrum van Veenendaal zo goed mogelijk te spreiden. U kunt u de komende drie weken op de woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend van 9.30 tot 12.30 uur GRATIS parkeren in alle parkeergarages, dus ook in die van De Scheepjeshof.

Bij de andere garages delen gastheren en -vrouwen kortingskaartjes uit: in de parkeergarage van De Scheepjeshof is tot 12.30 uur de slagboom geopend.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal