Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Prijswinnaars Zomer Puzzelkrant

Gezien het grote aantal inzendingen hebben heel veel mensen plezier beleefd aan de twee puzzels die De Scheepjeshof had geplaatst in de Zomer Puzzelkrant van de Rijnpost. Wat ook meehielp waren natuurlijk de mooie prijzen die er te winnen waren: 10 puzzelaars kregen een Twinkeling t.w.v. € 10 en één hoofdprijswinnaar werd blij gemaakt met maar liefst 10 exemplaren van deze Veenendaalse cadeaubon.

Gezien het grote aantal inzendingen hebben heel veel mensen plezier beleefd aan de twee puzzels die De Scheepjeshof had geplaatst in de Zomer Puzzelkrant van de Rijnpost. Wat ook meehielp waren natuurlijk de mooie prijzen die er te winnen waren: 10 puzzelaars kregen een Twinkeling t.w.v. € 10 en één hoofdprijswinnaar werd blij gemaakt met maar liefst 10 exemplaren van deze Veenendaalse cadeaubon.  Onder degenen die de Woordzoeker goed hadden opgelost, werden 5 goedgevulde boodschappentassen van Dekamarkt verloot.

Veel van de prijswinnaars waren bij de prijsuitreiking en zij gingen graag op de foto met André de Koning, de voorzitter van de winkeliersvereniging Scheepjeshof.

Terug naar het nieuwsoverzicht