Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Prijswinnaars Zomer Puzzelkrant

Gezien het grote aantal inzendingen hebben heel veel mensen plezier beleefd aan de twee puzzels die De Scheepjeshof had geplaatst in de Zomer Puzzelkrant van de Rijnpost. Wat ook meehielp waren natuurlijk de mooie prijzen die er te winnen waren: 10 puzzelaars kregen een Twinkeling t.w.v. € 10 en één hoofdprijswinnaar werd blij gemaakt met maar liefst 10 exemplaren van deze Veenendaalse cadeaubon.

Gezien het grote aantal inzendingen hebben heel veel mensen plezier beleefd aan de twee puzzels die De Scheepjeshof had geplaatst in de Zomer Puzzelkrant van de Rijnpost. Wat ook meehielp waren natuurlijk de mooie prijzen die er te winnen waren: 10 puzzelaars kregen een Twinkeling t.w.v. € 10 en één hoofdprijswinnaar werd blij gemaakt met maar liefst 10 exemplaren van deze Veenendaalse cadeaubon.  Onder degenen die de Woordzoeker goed hadden opgelost, werden 5 goedgevulde boodschappentassen van Dekamarkt verloot.

Veel van de prijswinnaars waren bij de prijsuitreiking en zij gingen graag op de foto met André de Koning, de voorzitter van de winkeliersvereniging Scheepjeshof.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal