Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Prijzen uitgereikt Kras & Winweken

Om de coronaversoepelingen te vieren en je hartelijk welkom terug te heten in het centrum startte Winkelstad Veenendaal van 11 juni t/m 3 juli met de ‘’Leuk je weer te zien win-weken’’. Zo kreeg je bij besteding van 10 euro of meer bij winkels en horeca in het centrum een gratis kraskaart voorzien van unieke actiecode. Door deze actiecode in te vullen maakte je iedere week kans op prachtige prijzen. De prijzen varieerden van een reischeque t.w.v. €750. Een 4K UHD TV t.w.v. €500. Eén jaar lang gratis parkeren in het centrum. Deze en nog honderden andere, kleine en grote prijzen, waren de afgelopen 3 weken te winnen. ‘’Er waren ongeveer 70.000 kraskaarten in omloop. Hiervan zijn maar liefst 10.472 kaartjes ingevuld op de website!’’ aldus Binnenstadsmanager Henny Jansen. Hij spreekt dan ook van een groot succes. De winkeliers van De Scheepjeshof deden royaal mee door vele prijzen beschikbaar te stellen.

Uitreiking van de hoofdprijzen
De hoofdprijzen van de win weken zijn zaterdag 10 juli uitgereikt. De gelukkige van de reischeque t.w.v. €750,- was Janny-Loos Diepeveen. Haar kraskaart met code BHQU2V3M was goed voor de hoofdprijs. ‘’Deze prijs komt voor mij op een supermoment, ik word binnenkort 60 jaar en wil dit graag met mijn gezin vieren. De reischeque gaat er ongetwijfeld aan bijdragen!’’. Een van de andere winnaars is Betty Blotenburg. Zij ontving een tegoedbon t.w.v. €200,- voor Theater Lampegiet. Claudia van den Akker ontving één jaar lang gratis parkeren in het centrum en Ton Haalboom kreeg een tegoedbon voor een Seiko horloge naar keuze t.w.v. €430,- bij Horlogerie van Manen. De prijswinnaar van de UHD TV kon er helaas niet bij zijn en is niet op de foto te zien. Zij ontvangt de prijs op een later moment. Henny Jansen: ‘’We kijken terug op drie fantastische welkom-terug weken. We hebben van zowel consumenten als winkeliers veel positieve berichten ontvangen. Het is goed om te zien hoe de het winkelhart van Veenendaal weer steeds gezelliger wordt na zo’n lastige periode.”

Op de foto v.l.n.r.: Janny Loos-Diepeveen, Betty Blotenburg, Claudia van den Akker, Henny Jansen, Ton Haalboom.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal