Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Puzzel (weer) mee!

Op 20 juli verschijnt in de Rijnpost een speciale Puzzelkrant. Ook de Scheepjeshof staat hierin met maar liefst twee puzzels: een woordzoeker en een kruiswoordraadsel. U kunt meedoen met beide puzzels, want dan maakt u kans op de twee bijbehorende, mooie prijzenpakketten! Onder de goede oplossingen van de woordzoeker verloten we maar liefst 5 goedgevulde boodschappentassen van Dekamarkt, ter waarde van ieder € 50.

En wie de juiste oplossing van de kruiswoordpuzzel in één van de bekende inlevertonnen in het winkelcentrum deponeert, loot mee voor de hoofdprijs:  Twinkelingen ter waarde van in totaal € 100! Daarnaast maken we nog 10 puzzelaars blij met een Twinkeling t.w.v. € 10. De Twinkeling is de cadeaubon die u bij vele winkels en horecagelegenheden in Veenendaal kunt besteden.

Dus bewaar de Rijnpost van 20 juli, puzzel mee en lever uw oplossingen vóór 31 augustus in: de inlevertonnen staan vanaf 20 juli klaar in de Scheepjeshof!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal