Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Shop & Win actie

Bij iedere aankoopmaakt u de komende periode in De Scheepjeshof kans op een Twinkeling. U kunt deze Veenendaalse cadeaubon bij ruim 130 winkels en horecagelegenheden in het centrum besteden. In De Scheepjeshof kunt u bijvoorbeeld terecht bij BONI, Bristol, Carien Home + Kado, Cigo, Familie Mart, Isla Moda, KiK, Lunchroom de Belevenis, Takko, Van Arkel vrijetijdskleding en Winants schoenen. U vindt alle zaken die de Twinkeling accepteren hier. En door lokaal te winkelen helpt u mee om het gezellige en gevarieerde winkelcentrum van Veenendaal in stand te houden.

Bij iedere aankoop in De Scheepjeshof krijgt u een kanskaart. Vul uw naam en mailadres in en doe de kanskaart in één van de vier rode inlevertonnen die in het winkelcentrum staan. Ga dan naar www.facebook.com/scheepjeshof en volg ons.

Iedere week trekken we op maandag, uit de kanskaarten die tot dan toe zijn ingeleverd, 5 winnaars van een Twinkeling. We maken de winnaars bekend op onze Facebookpagina

En er zijn extra prijzen te winnen! Op maandag 4 januari 2021 trekken we niet alleen de weekprijzen van die week daarvoor, maar ook uit ALLE ingeleverde kanskaarten de volgende hoofdprijzen:

5 winnaars krijgen ieder voor € 50 aan Twinkelingen

1 winnaar krijgt 25 Twinkelingen ter waarde van in totaal € 250! Dat is nog eens een mooie start van het nieuwe jaar!

Actievoorwaarden
Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld. Alleen originele, volledig ingevulde kanskaarten dingen mee. Winnaars worden gepubliceerd via de Facebookpagina van De Scheepjeshof. Zij kunnen hun prijzen ophalen bij Cigo in het winkelcentrum. Prijzen dienen uiterlijk 10 januari 2021 te zijn opgehaald. Minimumleeftijd deelname 16 jaar. Bij het vermoeden van onrechtmatige deelname, kan de winkeliersvereniging kanskaarten uitsluiten. Meedoen aan de Shop & Win actie betekent acceptatie van deze voorwaarden.  

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal