Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Sint bezoekt Scheepjeshof

Hoog bezoek op zaterdag 18 november: Sinterklaas kwam persoonlijk langs bij de uitdeeelkraam in De Scheepjeshof. Hij was aangenaam verrast dat ook dit jaar ons winkelcentrum hem een handje helpt, door zelf weer overheerlijke speculaaspoppen uit te delen. Als winkelcentrum geven we jaarlijks duizenden cadeautjes weg tijdens onze bekende uitdeelacties. Daarmee willen we ons uiteraard niet vergelijken met Sinterklaas, maar ook wij genieten ervan om telkens weer mensen blij te maken met een leuke attentie.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal