Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Allemaal winnaars SinterKleurwedstrijd

Meer dan 120 kinderen hadden allemaal hun uiterste best gedaan op de Sinterklaas kleurplaat van De Scheepjeshof. Sint en zijn Pieten hadden daarom voor álle kinderen een leuk of lekker presentje meegenomen. Voor de allermooiste kleurplaten per leeftijdscategorie was er tevens een mooi cadeau beschikbaar.

Geduldig stonden ze allemaal te wachten tot de Pieten hun naam afriepen, waarna ze stralend hun cadeautje in ontvangst namen. Sommigen durfden Sinterklaas wel een hand te geen en een aantal gingen met hem op de foto, hoewel dat voor velen toch best spannend bleef.

Sinterklaas kreeg bij deze feestelijke actie ondersteuning van vele winkeliers in De Scheepjeshof. Hij bedankt dan ook hoofdsponsor de Aldi en de andere sponsors, te weten Boni, Bristol, Kik, Bread store, Goudreinet, Shams Telecom, Carien Home & Kado, Isla Moda, Cigo, Amazing kids, lunchroom De Belevenis en Lammie Flowers & Gifts.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht