Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Sint en Scheepjeshof deelden uit

Natuurlijk lieten ook dit jaar de winkeliers van De Scheepjeshof de komst van Sinterklaas niet ongemerkt voorbij gaan. De Band Zonder Sint was speciaal overgevlogen vanuit Spanje en die Pieten speelden naar hartelust gezellige Sinterklaasliedjes. Vervolgens bezocht de Sint, op zijn route door het centrum naar de Markt, hoogstpersoonlijk ook nog even de Scheepjeshof. En terwijl menig kinderhandje gevuld werd met pepernoten, kregen alle grote en kleine mensen bij iedere aankoop een heerlijke speculaaspop: gratis. Wat dat betreft lijken de winkeliers van de Scheepjeshof sprekend op Sinterklaas: ze delen ook graag uit!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal