Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

We delen weer uit!

De Scheepjeshof start weer met haar befaamde uitdeelacties!. Te beginnen op zaterdag 9 oktober 2021, wanneer iedere betalende klant * een mooie Chrysant cadeau krijgt bij besteding van € 5 of meer. Maximaal één plant per winkel/horecagelegenheid. U kunt bij meerdere winkels uw boodschappen halen en zo met een armvol planten naar huis gaan! Binnen of buiten, op het balkon of in de tuin: u zult wekenlang genieten van de bloemenpracht.

Let op: zolang de voorraad strekt! Dus wacht niet te lang en kom op zaterdag 9 oktober op tijd gezellig shoppen in De Scheepjeshof.

* Min. leeftijd 12 jaar

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal