Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Puzzel inleveren t/m 31 mei

Op veler verzoek hebben we de inlevertermijn voor de puzzelactie verlengd. U kunt tot en met 31 mei 18.00 uur uw oplossing in één van de inlevertonnen in De Scheepjeshof doen en zo meedingen naar Twinkelingen! Met deze Veenendaalse cadeaubon kunt u bij ruim 120 winkels en horecagelegenheden in de binnenstad terecht. De puzzel stond in de Rijnpost van 20 april jl.  De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 11 juni. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Alleen originele bonnen dingen mee naar de prijzen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal