Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Weer duizenden planten uitgedeeld

Het was afgelopen zaterdag weer extra gezellig in De Scheepjeshof, waar enkele duizenden Chrysanten uitgedeeld werden. Iedere klant die minimaal € 5 besteedde bij een winkel of horecagelegenheid, kreeg zo’n rijk bloeiende herfstplant cadeau. Dat leverde uiteraard veel vrolijke gezichten op! En de volgende uitdeelactie staat alweer op stapel: heerlijke speculaaspopjes bij de intocht van Sinterklaas volgende maand.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal