Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Welkom Speculaaspop!

O nee, welkom Sinterklaasje! Of….?? Op zaterdag 18 november kan het allebei: Sinterklaas komt weer naar Veenendaal! Op zijn route naar de Markt komt hij ook eerst langs De Scheepjeshof. Daar beginnen de winkeliers al vanaf ’s ochtends 9 uur met het uitdelen van speculaaspoppen. Zo helpen we de Sint graag want ook De Scheepjeshof staat – net als de Sint – bekend om het uitdelen! En we verwachten dat we daar in de week na de intocht nog wel even mee door kunnen gaan, net zolang tot alle koeken op zijn.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal