Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Wie zoet is…..

…. krijgt lekkers! Traditiegetrouw helpen we Sinterklaas weer graag met uitdelen.Iedereen die in De Scheepjeshof inkopen doet, naar de kapper gaat of de horeca bezoekt krijgt een lekker speculaaspop mee. We zijn 18 november gestart en we blijven uitdelen zolang de voorraad strekt. En we hebben zo veel speculaaspoppen ingekocht, dat we komende week nog wel een paar dagen door te kunnen gaan…

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal