Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Win Twinkelingen!

Gratis winkelen – wie wil dat nou niet? Doe daarom mee aan de Voorjaarspuzzel van De Scheepjeshof. In de Rijnpost van woensdag 20 april staat op pagina 14 de paginagrote puzzel. Vul achter iedere winkel het nummer in van de bijbehorende foto. Zet je naam en contactgegevens erbij, knip de bon uit en gooi deze in een inleverton in het winkelcentrum. Inleveren kan tot en met zaterdag 14 mei.

Op zaterdag 21 mei reiken we de prijzen uit: 10 mensen winnen een Twinkeling t.w.v. € 10. Vijf mensen ontvangen 5 Twinkelingen, t.w.v. in totaal € 50. En we gaan één iemand gelukkig maken met 10 Twinkelingen, ter waarde van in totaal € 100.

Je kunt de Twinkeling bij ruim 120 winkels en horecagelegenheden in Winkelstad besteden. In De Scheepjeshof zijn dat Bristol, CIGO, Familie Mart, Florale Haircare, Isla Moda, Takko Fashion, Winants Schoenen en Lunchroom de Belevenis.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal