Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Winkelen in De Scheepjeshof

Ook tijdens deze lockdown kunt u terecht bij de meeste winkels in De Scheepjeshof. De Aldi en de Dekamarkt zijn als essentiƫle winkels geopend tot 20.00 uur. Voor postzaken kunt u bij het Postnl-punt in de CIGO terecht tot 17.00 uur. Bij veel van de andere winkels kunt u online of telefonisch bestellen en tot 17.00 uur uw bestelling ophalen. Kijk hiervoor op de websites van de desbetreffende winkels. Dus koop vooral lokaal!

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal