Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Winnaars foto-actie Beer

Enkele maanden stond de gezellige Lichtjes-beer prominent in winkelcentrum De Scheepjeshof. Een leuk decor om mee op de foto te gaan natuurlijk en daarom hadden we er een wedstrijdje van gemaakt. Diverse mensen zetten hun foto van een familielid met de beer op Facebook en daar koos de winkeliersvereniging een aantal geslaagde exemplaren uit.

Op 11 maart konden vijf gelukkig winnaars een leuke prijs ophalen: twee Twinkelingen (de Veenendaalse cadeaubon die u kunt besteden in meer dan 100 winkels en horecagelegenheden) à € 10 om mee te shoppen. Plus een cadeaubon van lunchroom De Belevenis om met twee personen koffie of thee met gebak te gebruiken. Voor de kinderen zaten er nog chocolade paashazen in het cadeau-tasje en een zak paaseitjes.

André de Koning (Cigo) en Kevin van der Meer (De Belevenis) feliciteerden de winnaars namens de winkeliersvereniging.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal