Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Winnaars Kerstpuzzels!

Tijdens de afgelopen kerstperiode is er massaal gepuzzeld in Veenendaal. In de Rijnpost van woensdag 21 december 2022 stond de eerste Veense Kerst Puzzel. En dat de Veenendalers van puzzelen houden, bleek wel uit de meer dan 1.000 oplossingen die zijn ingeleverd bij de diverse inleverbussen. Afgelopen zaterdag mochten de winnaars de prijzen in ontvangst nemen bij Lunchroom de Belevenis in De Scheepjeshof.

Dankzij de winkeliers van Winkelstad Veenendaal, Passage Corridor en de Scheepjeshof waren er maar liefst bijna 40 prijzen te vergeven. Zo werd er onder andere 3 hoofdprijzen van €250,- aan Twinkeling Cadeaubonnen uitgekeerd en waren er 6 tweede prijzen van €100,- aan Twinkeling Cadeaubonnen. De Twinkeling kan bij meer dan 130 winkels in het centrum worden ingeleverd. “Ik win nooit iets, maar heb nu €250,- aan Twinkelingen gewonnen met het oplossen van de Woordzoeker. Ik ben heel blij en ga er iets moois voor kopen!” zegt Mevrouw Kraaij.

Als Scheepjeshof hebben we al vaker leuke puzzelacties gehouden en maakten we diverse winnaars blij, net als deze keer. De winnaars van de Scheepjeshof-puzzel ziet u hier op de foto samen met de voorzitter van de winkeliersvereniging, André de Koning.

Terug naar het nieuwsoverzicht