Wist u dat uw internet browser is verouderd?

Uw browser is verouderd en niet compatibel is met onze website. Een lijst van de meest populaire web browsers vindt u hieronder.

Klik op de icoontjes om naar de download pagina te gaan

Bristol

Als je alleen genoegen neemt met de grootste keuze in schoenen en kleding, dan is Bristol natuurlijk jouw winkel! Dames-, heren- en kinderschoenen, kleding voor alle maten en alle leeftijden en natuurlijk allerlei accessoires. Als je eenmaal bij Bristol binnen bent geweest, dan kom je compleet aangekleed weer buiten.

De ene sport is de andere niet, maar je wilt wel zoveel mogelijk plezier hebben van jouw sport. Daarom vind je bij Bristol voor een breed scala aan sporten de juiste, modieuze sportkleding, sportschoenen en sportaccessoires.

En inĀ ieder seizoen en voor elke gelegenheid hebben we de juiste kleding, schoenen, snowboots, slippers, sandalen, pantoffels, regenlaarzen, pumps en laarzen op voorraad.

Van warme truien in de winter tot bikini’s in de zomer: bij Bristol vind je het hele jaar door de leukste, betaalbare mode.

Een paar van de merken die we voeren

Winkelcentrum De Scheepjeshof

Kom ook gezellig funshoppen, kleding scoren, je haar laten stylen, lunchen of een reis boeken in winkelcentrum De Scheepjeshof in Veenendaal. Vanuit de ruime parkeergarage kan je comfortabel overdekt winkelen. De Scheepjeshof is ook voor mindervaliden uitstekend toegankelijk en voorzien van prima faciliteiten zoals keurig verzorgde toiletten. Voor al je dagelijkse boodschappen. Voor dames- heren- en kindermode, schoenen en accessoires. Voor al je praktische benodigdheden. En voor alles wat het leven extra leuk maakt: kom naar De Scheepjeshof.

Lees meer

Winkelcentrum De Scheepjeshof

info@descheepjeshof.nl

Postbus 42
3900 AA Veenendaal